I think I received a defective Tmaster TX wheel
1 1

5 posts in this topic

I guys, im new here and my english is not perfect so I will try my best to explain the problem (I think) I have with the wheel.

So, I received it yesterday , plug in, install firmware etc. I start my game (F1 2019) and meh, I have a bad feeling when I turn the wheel only a little. Its hard to explain but its not smooth when I turn the wheel just a little bit to be very accurate.

I made the video, I hope you will be able to understand because I dont know how to explain. Maybe its just me and I expected to much for this wheel but I dont think so. I have a old Logitech Driving GT and its smooth... 

I hope its just bad settings or something...

 

I tried different game, I tried without a game open, I tried to reinstall the software : NEGATIF.

I attach my settings in the topic, I also tried to disable all the forcefeed back and it change nothing.

Edit : If I unplug the USB cable I dont have the problem...

 

Thanks and have a nice day :)

 

 

Capture.PNG

Capture1.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Larry, thanks for the anwser, the is no noise when I turn the wheel. Even when I test the wheel with the software everything work fine. When im racing it feel a bit better but the "bump" is still there

Share this post


Link to post
Share on other sites

@MikeShady2 Sorry for not replying sooner. Can you post a pic of your in game settings for the force feedback? Also when you unplug the USB cable do any lights go off on the wheelbase?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
1 1