Search the Community

Showing results for tags 'xr3501'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Most Popular
    • Getting Started In Sim Racing
    • Sim Racing Discussion
    • Sim Gear - Buy and Sell
    • Simulation Racing Rigs / Cockpits
    • Wheel & Pedal Set Discussion
  • General Discussion
    • Inside Sim Racing Discussion
    • General + Real World Racing Discussion
    • Sim Racing Paint and Photo Shop
    • Sim Racing Videos
    • Other Gaming
  • Sim Racing Hardware
    • Audio Related
    • General Hardware Questions
    • Motion Hardware and Software Discussion
    • PC (Personal Computer) Gaming System
    • Peripherals
    • Playstation Discussion
    • Sim Vibe Hardware and Software Discussion
    • Video Related
    • Virtual Reality
    • XBox Discussion
  • Racing / Driving Games & Simulations
    • Assetto Corsa
    • Automobilista
    • Codemasters Dirt Series
    • Codemasters Formula One Series
    • Forza Motorsport Series
    • Gran Turismo Series
    • iRacing
    • Live For Speed
    • Moto GP Series
    • Project CARS 2
    • Project CARS
    • Raceroom
    • rFactor 2
    • rFactor
    • Richard Burns Rally
    • RIDE the Game
    • SimBin Studios
    • The Crew
    • WRC Series
    • General / Other Software
  • Website Discussion
    • New Website Development
    • Website Bugs
  • Archive of old sections
    • ISR Archive
    • Jessica Lopez
    • Opinion Nation
    • SSCA - Simulated Sports Car Association
    • Sim Racing League Hub
    • Top Simulation Cars of All Time
    • Throw Back Thursday

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. FRAG 133

    BenQ XR3501 Problem

    I recently moved Sim Racing setup into my garage (it’s air condition Just like being in the house) Nothing was dropped or changed. The only thing that changed was physical location. I have 3 Ben-q XR3501’s. All three have worked fine for the past year+. Now I have a problem I can’t figure out. When a game is executed all 3 monitors switch off. Ok so I check the games resolution everything is fine. It is correct. Then I proceed to try again same thing. I changed from full screen mode to windowed mode and same thing again. So now I’m thinking video card or power supply on my PC. I switch out PC’s to have the same exact problem. I have routed and re-routed cables to be far apart from one another. Same problem Ok so now I replace all the Display Port cables. Same problem again. Is it possible the power supplies going to the monitor all went bad? The power delivered to PC & monitors is coming from two different outlets. All 3 monitors work 100% fine not running a game. PC 1 card 1080ti – i7-Kaby Lake 4.2 – 1000watt power supply PC 2 card 1080 – i7-SkyLake 4.0 – 750watt power supply When running only one monitor I still get the same problem. Which makes me think monitor and/or power supply for monitor but what are the chances of all the 3 monitors/power supplies for monitors going out at the same time? I am truly stumped!