Search the Community

Showing results for tags 'rog'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Most Popular
    • Getting Started In Sim Racing
    • Sim Racing Discussion
    • Sim Gear - Buy and Sell
    • Simulation Racing Rigs / Cockpits
    • Wheel & Pedal Set Discussion
  • General Discussion
    • Inside Sim Racing Discussion
    • General + Real World Racing Discussion
    • Sim Racing Paint and Photo Shop
    • Sim Racing Videos
    • Other Gaming
  • Sim Racing Hardware
    • Audio Related
    • General Hardware Questions
    • Motion Hardware and Software Discussion
    • PC (Personal Computer) Gaming System
    • Peripherals
    • Playstation Discussion
    • Sim Vibe Hardware and Software Discussion
    • Video Related
    • Virtual Reality
    • XBox Discussion
  • Racing / Driving Games & Simulations
    • Assetto Corsa
    • Automobilista
    • Codemasters Dirt Series
    • Codemasters Formula One Series
    • Forza Motorsport Series
    • Gran Turismo Series
    • iRacing
    • Live For Speed
    • Moto GP Series
    • Project CARS 2
    • Project CARS
    • Raceroom
    • rFactor 2
    • rFactor
    • Richard Burns Rally
    • RIDE the Game
    • SimBin Studios
    • The Crew
    • WRC Series
    • General / Other Software
  • Website Discussion
    • New Website Development
    • Website Bugs
  • Archive of old sections
    • ISR Archive
    • Jessica Lopez
    • Opinion Nation
    • SSCA - Simulated Sports Car Association
    • Sim Racing League Hub
    • Top Simulation Cars of All Time
    • Throw Back Thursday

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. First off I apologize if this topic has already been discussed on the forum but I'm kinda in panic mode. I have a Obutto Revolution chassis and I just took delivery of a Asus ROG Swift PG348Q curved Ultra wide monitor. I was under the impression it would be a standard Vesa mount however when you remove the stand there seems to be a big issue. Removing the stand basically leaves a hole the monitor. There are 4 little finish style screws that are in a pattern that would work on a mount but their just tiny finish screws. Beside that, the screws are inside the recessed arrea where the factory stand installs. Does anybody have any idea what I can do to get this monitor mounted to my chassis? I've done some online research but came up empty handed. Am I missing something here? I could really use some help..Thanks everybody!