Search the Community

Showing results for tags 'iracing connection latency ping problems'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Most Popular
    • Getting Started In Sim Racing
    • Sim Racing Discussion
    • Sim Gear - Buy and Sell
    • Simulation Racing Rigs / Cockpits
    • Wheel & Pedal Set Discussion
  • General Discussion
    • Inside Sim Racing Discussion
    • General + Real World Racing Discussion
    • Sim Racing Paint and Photo Shop
    • Sim Racing Videos
    • Other Gaming
  • Sim Racing Hardware
    • Audio Related
    • General Hardware Questions
    • Motion Hardware and Software Discussion
    • PC (Personal Computer) Gaming System
    • Peripherals
    • Playstation Discussion
    • Sim Vibe Hardware and Software Discussion
    • Video Related
    • Virtual Reality
    • XBox Discussion
  • Racing / Driving Games & Simulations
    • Assetto Corsa
    • Automobilista
    • Codemasters Dirt Series
    • Codemasters Formula One Series
    • Forza Motorsport Series
    • Gran Turismo Series
    • iRacing
    • Live For Speed
    • Moto GP Series
    • Project CARS 2
    • Project CARS
    • Raceroom
    • rFactor 2
    • rFactor
    • Richard Burns Rally
    • RIDE the Game
    • SimBin Studios
    • The Crew
    • WRC Series
    • General / Other Software
  • Website Discussion
    • New Website Development
    • Website Bugs
  • Archive of old sections
    • ISR Archive
    • Jessica Lopez
    • Opinion Nation
    • SSCA - Simulated Sports Car Association
    • Sim Racing League Hub
    • Top Simulation Cars of All Time
    • Throw Back Thursday

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Frishe1992

    Iracing connection problemens

    Hello, So, i have been using iracing without any trouble for about a year now. But recently connection problems started to occur. First of all I have not changed anything in my network or computer since the problems started. I am using wireless connection (I dont have the possibility to get a cable on the right spot). My connection seems good enough since i get about 80Mbps in speedtest. I am not experiencing any trouble when browsing or streaming. Also when i download games from steam it shows a steady 10MB/ps when downloading them. So what i notice in iracing: When i start a session FPS is good and in the little box (connection, ffb, latency and so on) everything is green. Then mid race or mid practice the L, Q and S are turing red and the other cars dissapear. Sometimes the connection will come back and they turn green again but only for a few seconds before they turn red again. Since it is dangerous to keep on driving i will return to pit and end my race. This has been the case for about the last 5 races and basically every practice session. Also when i go to entries i see my ping is sometimes over 2000. So i have been searching google and i saw people saying to use pingplotter and see where the problem occurs, i did this and it doesnt look very good (see attached file). I am not an expert in networking (also not a complete nood) but i have no idea how to fix it. Can anybody help me? i really dont know what to do?